Fii închinător. Comentariu la Vechiul Testament – Warren W. Wiersbe

lei40,00

Stoc epuizat

Descriere

Redescopera ghidul devotional de neinlocuit al poporului lui Dumnezeu

Invatator apreciat, Dr. Warren W. Wiersbe ne conduce intr-o calatorie prin vaile si piscurile imparatilor si imparateselor din Vechiul Testament, aruncand o lumina asupra marturisirilor dureroase, a maniei indreptate spre Dumnezeu si a dorintelor sfinte demonstrate de acestia inaintea generatiilor viitoare. Tenacitatea si vulnerabilitatea experientei umane confera psalmilor credibilitatea de care se bucura si valoare pe care o au in construirea unei relatii sincere cu Dumnezeu.

Scriind de parca s-ar fi adresat unor prieteni dragi, psalmistii – imparatul David alaturi de ceilalti autori – au compus o capodopera literara prin atitudinea lor insondabila de uimire fata de Creatorul universului. Din fantana nesfarsita a emotiilor umane si a puritatii expresiei ies atat strigate de durere, cat si de bucurie – expresii sincere care nu doar ne cresc respectul pentru psalmisti, dar ne atrag totodata intr-o relatie mai profunda cu Domnul.

Dr. Warren W. Wiersbe este un invatator biblic de renumme international. In perioada 1971-1978 a pastorit Biserica The Moody din Chicago. A colaborat timp de zece ani la realizarea emisiunii de radio Back to the Bible, la inceput ca invatator, iar apoi ca director general. Dr. Wiersbe a scris peste 160 de carti, inclusiv renumita serie de comentarii biblice “FIT”, care s-a vandut in mai bine de patru milioane de exemplare. El si sotia lui, Betty, locuiesc in Lincold, Nebraska.