Femeile remarcabile din Biblie – Elizabeth George

lei28,00

Stoc epuizat

Descriere

Urmeaza exemplul femeilor din Biblie si experimenteaza puterea lui Dumnezeu, care iti poate transforma viata!

Descopera vietile incredibile ale unor femei obisnuite si afla cum Dumnezeu le-a transformat slabiciunile in putere, tristetea in bucurie si disperarea in speranta. In acelasi timp, vei afla adevaruri marete despre Insusi Dumnezeu…

Eva iti va spune ca Dumnezeu este credincios si atunci cand dai gres.
Sara iti va arata ca Dumnezeu Isi tine intotdeauna promisiunile.
Rebeca iti va demonstra ca Dumnezeu are un plan pentru viata ta.
Maria iti va marturisi ca Dumnezeu iti va purta mereu de grija.

Ce le face pe aceste femei – si pe multe altele – atat de uimitoare? Faptul ca L-au iubit pe Dumnezeu cu pasiune, ca au privit la El in mijlocul provocarilor zilnice cu care s-au confruntat si ca s-au supus Harului Sau transformator. Dumnezeu poate lucra miraculos si in viata ta, chiar astazi… daca le urmezi exemplul.

ELIZABETH GEORGE, ale carei carti s-au vandut in mai mult de 2,4 milioane de exemplare, este autoarea unor carti precum O femeie dupa inima lui Dumnezeu, cu peste 615.000 exemplare vandute, Life Management for Busy Women si A Woman’s High Calling. Elizabeth este si profesoara si o vorbitoare populara la evenimentele organizate pentru femei crestine. Mesajele inspirate din O femeie dupa inima lui Dumnezeu sunt difuzate de cateva ori pe zi, pe un post de radio national. Elizabeth si sotul ei, Jim, sunt parinti si bunici, si sunt activi in lucrarea lui Dumnezeu de peste 25 de ani.