Faptele Apostolilor – Stanley M. Horton

lei45,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

SCOPUL CINCIZECIMII
Isus le-a spus urmasilor sai: “Ci voi veti primi o putere, cand se va cobori Duhul Sfant peste voi, si-Mi veti fi martori… pana la marginile pamantului.” Cartea Faptele Apostolilor consemneaza implinirea promisiunii si a poruncii Sale: Duhul Sfant a lucrat prin vietile credinciosilor ca sa dea crestere Bisericii, ca sa darame barierele din calea Evangheliei, si sa duca mesajul lui Hristos pana in inima imperiului Roman.

Luca, autorul cartii Faptele Apostolilor, a scris ca urmare a unei cercetari atente si a unei experiente practice. Teologul penticostal Stanley M. Horton aduce o combinatie similara de cercetare si experienta in acest studiu al relatarii inspirate a lui Luca. In acest Comentariu Logion, Horton cerceteaza in profunzime istoria Bisericii Primare – o istorie care continua sa fie scrisa in vietile credinciosilor de astazi. Horton scrie: “Faptele Domnului Inviat… continua astzi oriunde poporul lui Dumnezeu se aduna intr-un singur gand cu o dorinta aprinsa de a cerceta Cuvantul Lui, de a cauta darurile Sale si de a face lucrarea Lui.”

STANLEY M. HORTON este un profesor remarcabil si emerit de Biblie si teologie in cadrul Seminarului Teologic al Assemblies of God. Titlurile sale academice includ Bachelor of Science de la Universitate din California, Master of Divinity de la Seminarul Teologic Gordon Cornwell, Master of Sacred Theology de la Universitatea Harvard, si Doctor of Theology de la Seminarul Teologic Central Baptist.