Dumnezeu Duhul Sfânt -D. Martyn Lloyd-Jones

lei33,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Seria Mari Doctrine ale Bibliei – volumul 2

Unii oameni pretind ca iti vorbesc din Scripturi; iti dai seama ca abordeaza gresit anumite probleme, dar nu stii cum sa le raspunzi. Scopul major al studierii doctrinelor biblice este ca fiecare credincios sa poata descoperi greselile transmise prin asemenea invataturi. Cand credinciosii vor reusi sa priceapa adevarata invatatura a Bibliei, vor fi capabili sa testeze toate invataturile care le sunt oferite.
Martin Lloyd Jones

In prezent, este nevoie mai mult ca oricand de asemenea carti, pentru ca exista atatea moduri prin care lumea de astazi defaimeaza adevarul biblic – prin mass-media, prin scoli si chir prin multi dintre “religiosii” nostri. Daca intr-adevar ti-ai dat seama de nevoia urgenta de a te pune la punct in ceea ce priveste intelegerea temeliei doctrinare pe care te sprijini, daca doresti cu adevarat sa intelegi bine doctrinele cheie ale credintei crestine, atunci aceasta noua serie de lucrari doctrinare este publicata pentru tine. Nu-i asa ca ai avea nevoie de o carte care sa-ti explice esenta doctrinelor biblice? Probabil ca ti-ai dat seama de acest lucru cand ti-au batut la usa martorii lui Iehova, cand un coleg te-a asaltat cu idei din teologia New Age, cand un pastor a candidat pentru un post in biserica ta, cand ti-a venit baiatul de la facultate si a dorit sa afle cum ar putea interpreta adevarul Bibliei in lumina parerilor intretinute de lume.

Acest volum analizeaza in detalii Persoana si lucrarea vitala a Duhului Sfant. El este o putere divina si mareata mereu activa in lucrarea de convertire, rascumparare, sfintire si de dobandire a sigurantei mantuirii. Tot in acest volum autorul explica evenimentul din Ziua de Rusalii, botezul cu Duhul Sfant si darurile Duhului Sfant – toate acestea pentru a va ajuta sa dobanditi o cunoastere mai aprofundata a acestei Persoane mai putin cunoscute a Sfantei Treimi.