Duhul Sfânt nu e de vânzare – J. Lee Grady

lei35,00

Stoc epuizat

Descriere

SCANDAL FINANCIAR. TEOLOGIE GRESITA. ESEC MORAL.

E TIMPUL PENTRU CURATIREA TEMPLULUI UNDE LOCUIESTE DUHUL SFANT

Ca editor al revitei Charisma pentrru mai bine de zece ani, J. Lee Grady a urmarit indeaproape ce se intampla in miscarile carismatice, a observat anumite tendinte care ii provoaca suferinta si il infurie. Iar acum rastoarna mesele schimbatorilor de bani.

Cu o patrundere extraordinara si un discernamant divin, Grady demasca problemele si scandalurile care tulbura bisericile si organizatiile din zilele noastre – inclusiv abuzul, spectacolul si manipularea si pasiunea nebuna dupa prosperitate.

Totusi, acest mesaj nu este unul de condamnare si invinuire. In schimb, Grady ii cheama pe toti cei ce se numesc crestini imputerniciti de Duhul sa se intoarca la radacinile lor biblice si sa redea spiritualitatii carismatice indrazneala, integritatea si smerenia. El tanjeste sa vada Biserica purificata si sa-i vada pe credinciosii din toata lumea aprinsi de focul autentic al Duhului Sfant, dorindu-si o adevarata trezire spirituala.

J.LEE GRADY este autor, jurnalist premiat si slujitor ordinat. El slujeste ca editor colaborator la revista Charisma, una dintre publicatiile crestine evanghelice cu cea mai larga distributie din America, si ca editor la Experience, revista publicata de mii de persoane din intreaga lume. Autorul a cinci carti, Lee este si initiatorul Proiectului Mardoheu, o lucrare ce demasca abuzul asupra femeilor din toata lumea. Lucrarea lui de predicare l-a purtat in 24 de tari din lume. El si sotia sa, Deborah, au patru fete.