Duhul ne ajută să ne rugăm – Robert L. Brandt & Zenas J. Bicket

lei32,00

Stoc epuizat

Descriere

Citind aceasta carte Il vei intalni personal pe Duhul Sfant, care doreste sa fie si Asociatul tau. Pe masura ce iti veti dezvolta o comuniune stransa cu Duhul Sfant, El va schimba multe in viata profesionala, in relatiile de familie, in hotararile tale — in toate domeniile vietii.
Parcurgerea studiului despre rugaciunea biblica, “Duhul ne ajuta sa ne rugam: O teologie biblica a rugaciunii” – constituie un studiu istoric al rugaciunii si apoi trece mai departe in explorarea relevantei rugaciunii in viata credinciosului in vremurile noastre.
Autorii Robert L.Brandt si Zenas J.Bicket ofera o mina de aur de invatatura pentru oricine cauta sa creasca in har si in dorinta de a sluji in puterea Duhului.
Va veti bucura si veti fi imbogatiti prin cele trei sectiuni principale de studiu ale acestui valoros si profund comentariu:
Rugaciunea in Vechiul Testament
Rugaciunea in Noul Testament
Rugaciunea in contemporaneitate

In acest volum, veti descoperi totodata anexe indispensabile pentru intelegerea si integrarea rugaciunii in viata persoanala, cuprinzand:
Experiente contempoarne privind armura spirituala in rugaciune
Aplicatii contemporane ale unirii in rugaciune
Marturii contemporane ale unor rugaciuni ascultate

Aceasta tratare, deplin evanghelica a rugaciunii, va avea un impact nu numai asupra vietilor voastre, ci va schimba si modul in care voi – si cei din jurul vostru – veti considera si folosi puterea rugaciunii.