Cum își poate controla un bărbat gândurile, dorințele și pasiunile? – Bob Vereen

lei11,00

Stoc epuizat

Descriere

UNDE POTI GASI PUTERE CA SA REZISTI ISPITELOR?

Cultura noastra este obsedata de sex. Pornografie, standarde morale in declin, stimulari vizuale din toate partile, crestere alarmanta a ratei divorturilor si adulter la ordinea zilei. Toate acestea reflecta pasiuni lumesti si pacatoase, care dau nastere la ganduri ascunse.

In acest studiu de sase saptamani vei invata ca Dumnezeu ti-a pus la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a rezista ispitei. Prin exemple ale barbatilor din Scriptura — ale celor care au cazut in pacat si ale celor care au tinut piept uneltirilor diavolului si au ramas in picioare — vei gasi speranta pentru a-ti controla pasiunile. Vei invata cum sa alegi calea curatiei si a puritatii. De asemenea, vei gasi siguranta ca, prin puterea Duhului Sfant si a Cuvantului lui Dumnezeu, poti scapa de stricaciunea acestei lumi si, intr-o zi, vei sta curat si fara vina inaintea lui Dumnezeu.

Studii biblice de 40 de minute. Descopera adevaruri biblice remarcabile prin lectii scurte si usoare.

Aceasta serie de studii biblice concepute de Kay Arthur impreuna cu echipa de la Precept Ministries International abordeaza teme importante in lectii scurte, usor de facut, pe care le poti folosi personal sau ca membru al unui grup de studiu. Fiecare carte din aceasta serie contine sase studii de 40 de minute fiecare, concepute sa te conduca in Cuvantul lui Dumnezeu prin studiul biblic inductiv. Nu exista teme de casa, asa ca toti membruii grupului pot pargurge lectia impreuna in acelasi timp. Alatura-te celor ce fac aceste studii, care iti vor revolutiona gandirea – si viata.