Comentariu asupra Psalmilor, vol. III – John Phillips

lei45,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Comentariu asupra Psalmilor vol. 3 – Psalmii 101-119

Lucrarile aparute in seria Exploring intrunesc trasaturi care le fac sa fie preferate de cei ce vor studieze temeinic Sfanta Scriptura:
schite detaliate, bazate pe procedeul aliteratiei;
note despre paternitatea literara a cartii explorate;
interpretarea directa si temeinica a textului biblic;
aplicatia practica a comentariului biblic.
John Phillips scrie cu entuziasm si claritate. Evidentiindu-se printr-o abordare foarte precisa, el infrunta confuzia si ereziile periculoase care si-au facut loc in domeniul interpretarii Sfintei Scripturi.
Moody Monthly

Dr. John Phillips, nascut in Marea Britanie, a fost instruit de renumitul Stephen F. Olford. Dr. Phillips a functionat ca director adjunct la Moody Correspondence School si ca director la Emmaus Correspondence School, una dintre cele mai vaste lucrari de instruire biblica prin corespondenta din lumea intreaga. De asemenea, a fost instructor la Moody Evening School si profesor la Institute’s Radio Network. A mai activat ca membru cu norma intreaga, timp de 13 ani, la Extension Departament. Dr. Philips a obtinut o diploma de la Luther Rice Seminary. Desi s-a pensionat de la facultatea Moody, el a continuat sa desfasoare o vasta activitate scriind carti, predicand in biserici sau sustinand conferinte biblice in America de Nord si in strainatate.