Chemarea cerească – John Coblentz

lei12,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Studii despre ucenicia crestina

Isus a spus: “Vino dupa Mine”. Corespunde ucenicia ta chemarii Sale? Ce inseamna sa fii ucenicul lui Hristos in ziua de azi? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, Chemarea cereasca apeleaza la Cuvantul lui Dumnezeu. Aceste studii biblice despre ucenicia crestina ne ajuta sa intelegem chemarea Domnului, sa privim la problemele obisnuite pe care le intampina adevaratii ucenici si sa ne asumam responsabilitatile uceniciei.

Chemarea Stapanului nu este pentru cei lenesi sau fricosi, Ea necesita dedicare si truda. “Aceasta carte nu reprezinta un curs-minune cu durata de trei ore. Ea este un ghid de crestere spiritual, un instrument de ucenicie. Procesul este lung, uneori dificil, dar intotdeauna plin de satisfactii.”

Daca doresti o crestere adevarat, ia-o incet. Fii sincer. Fii tu insuti. Stai fata in fata cu problema. Confrunta-te cu tine insuti. Stai inaintea Stapanului. A raspunde chemarii ceresti necesita timp. Curaj. Impune disciplina. Insa calatoria noastra spre cer are o destinatie. Acolo, impreuna cu El pentru totdeauna, vom primi premiul, si orice dificultate de care ne-am lovit aici ni se va parea un lucru de nimic!

Foarte practica si profund devotionala, Chemarea cereasca provoaca, indeamna si incurajeaza cititorii seriosi sa-L urmeze pe Domnul, care ne cheama sa urcam din ce in ce mai sus.