Ce se întâmplă cu lumea în care trăim? – David Jeremiah

lei27,00

Stoc epuizat

Descriere

Biblia are multe de spus cu privire la vremurile de pe urma. Insa, pana acum, nu s-a scris o alta carte care, intr-un limbaj simplu si usor de inteles, sa prezinte zece profetii scripturale, sa stabileasca ordinea cronologica a implinirii acestora si sa ofere un indrumar de interpretare a lor. In Ce se intampla cu lumea in care traim?, Dr. David Jeremiah raspunde unor intrebari dificile, cum ar fi:

Cum se va implini profetia in Europa moderna?
De ce este important Israelul?
Care este legatura dintre rezervele de petrol si terorismul islamic?
Ce rol joaca Statele Unite in cadrul profetiei?
Cum ar trebui noi sa traim in vremurile de pe urma?

Evenimentele ce se petrec in lumea de azi sunt cu siguranta tulburatoare, insa ele nu trebuie sa creeze confuzie sau sa ne inspaimante. Pentru ca acum noi cunoastem semnificatia evenimentelor despre care auzim in jurnalele de stiri si intelegem ce se intampla cu lumea in care traim!

“O lucrare de referinta, ce prezinta intr-un stil limpede si convingator dragostea lui Dumnezeu pentru Israel si profetiile biblice care isi gasesc implinirea in aceste zile de pe urma. Cel mai mult mi-a placut felul in care David Jeremiah examineaza si explica, argumentat, cele mai importante tendinte globale ale vremurilor noastre, trecandu-le nu doar prin filtrul economic si politic, ci si prin cel al Scripturii. Cartea merita citita chiar si numai pentru felul in care autorul descrie dragostea neconditionata si compasiunea lui Hristos fata de evrei si musulmani, in egala masura!”
– Joel C. Rosenberg, autorul cartilor bestseller New York Times The Last Jihad si Epicenter: Why the Current Rumblings in the Middle East will Change the World

“Aceasta carte bine documentata si stralucit scrisa este atat de fascinanta incat nu poti sa o lasi din mana. Ea are multe de oferit oricarui cititor interesat de ce se intampla in lumea noastra, si stabileste corespondente intre evenimente actuale si profetii biblice importante. Citind-o, va veti convinge ca suntem la un pas de cel mai maret eveniment din istoria omenirii. Orice om, indiferent daca face sau nu parte din biserica, ar trebui s-o citeasca!”
– Tim LaHaye, scriitor de succes, autoritate recunoscuta in domeniul studiului profetiilor biblice si coautor al seriei Left Behind, bestseller New York Times