Căutând Fața lui Dumnezeu – D. Martyn Lloyd-Jones

lei20,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Nebunul zice in inima lui: „Nu este Dumnezeu!”
Iata ce ai facut, si Eu am tacut. Ti-ai inchipuit ca Eu sunt ca tine. Dar te voi mustra, si iti voi pune totul sub ochi!

Cat de placute sunt locasurile Tale, Doamne al ostirilor! Sufletul meu suspina si tanjeste de dor dupa curtile Domnului, inima si carnea mea striga catre Dumnezeul cel viu! Pana si pasarea isi gaseste o casa acolo, si randunica un cuib isi pune puii… Ah! Altarele Tale, Doamne al ostirilor, Imparatul meu si Dumnezeul meu! Ferice de cei ce locuiesc in Casa Ta! Caci ei tot mai pot sa Te laude.

Ferice de cei ce-si pun taria in Tine, in a caror inima locuieste increderea. Cand strabat acestia Valea Plangerii, o prefac intr-un loc plin de izvoare, si ploaia timpurie o acopere cu binecuvantari. Ei merg din putere in putere, si se infatiseaza inaintea lui Dumnezeu in Sion.

Da, n-au incetat sa ispiteasca pe Dumnezeu, si sa intarate pe Sfantul lui Israel.
Dumnezeule, Tu esti Dumnezeul meu, pe Tine te caut! Imi inseteaza sufletul dupa Tine, imi tanjeste trupul dupa Tine, intr-un pamant sec, uscat si fara apa. Asa Te privesc eu in locasul cel sfant, ca sa-ti vad puterea si slava. Fiindca bunatatea Ta pretuieste mai mult decat viata, de aceea buzele mele canta laudele Tale.

Am necuramat pe Domnul inaintea ochilor mei: cand este El la dreapta mea, nu ma clatin.
Domnul este lumina si mantuirea mea: de cine sa ma tem? Domnul este sprijinitorul vietii mele: de cine sa-mi fie frica? …chiar o ostire de ar tabari impotriva mea, inima mea tot nu s-ar teme. Chiar razboi de s-ar ridica impotriva mea, tot plin de incredere as fi…