Casa lui Dumnezeu și slujbele din ea – John Heading

lei20,00

Categorii: ,

Descriere

“…sa stii cum trebuie sa te porti in casa lui Dumnezeu, care este Biserica Dumnezeului celui viu, stalpul si temelia adevarului” (1 Timotei 3:15).

“…Si casa Lui suntem noi, daca pastram pana la sfarsit increderea nezguduita si nadejdea cu care ne laudam” (Evrei 3:6b).

Cele doua carti ale Cronicilor constituie o lectura interesanta fie si numai din punct de vedere istoric, fiind insa cu atat mai valoroase din punct de vedere spiritual, cu aplicatii practice incontestabile. Prezentarea acestor carti biblice nu este foarte frecventa, dar interesul starnit de studiile biblice saptamanle conduse de autor timp de doi ani din aceste carti l-au convins de valoarea publicarii unei lucrari pe aceasta tema, accesibila unui public mult mai larg.
Autorul nu se rezuma la simpla prezentare a evenimentelor istorice si a simbolurilor pe care aceste carti le contin, ci se concentreaza asupra semnificatiei lor spirituale. Fara a trata exhaustiv toate detaliile, sunt urmarite principiile proeminente ce guverneaza simbolurile profetice ale acelor vremuri, fiind analizat de fiecare data modul de aplicare al acestora in lucrarea crestina si in adunare.

John Heading a fost editor al revistei “Samanta de pret” si slujitor devotat al Cuvantului, misionand in special in zona de sud si de est a Angliei. Absolvent al Universitatii Cambridge (masterat si doctorat), el a fost conferentiar la catedra de matematica a Universitatii Sauthampton, unde a publicat numeroase articole si lucrari de specialitate.