A doua venire a lui Hristos, vol. 13 – Gordon Lindsay

lei24,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Cercetatorii au confirmat de-a lungul secolelor marturiile biblice care au fost scrise de istoricii din vechime – barbati si femei ai lui Dumnezeu. Oamenii de stiinta, academicieni, teologi si specialisti de toate felurile continua sa cerceteze tainele necunoscute, folosind chei cu care sa descuie intelepciunea si o intelegere mai profunda pentru trairea practica.

Pe masura ce rasfoiti aceste pagini, profetiile biblice despre cea de-a doua venire a lui Isus vor veni la viata si veti realiza ca aceasta nu este doar o alta carte de istorie. Faptul de a studia despre a doua Sa venire ne ajuta sa invatam sa traim si sa crestem in credinta astazi, avand, de asemenea, o asteptare inflacarata pentru viitor.

In aceste ultime zile, provocarile par a fi in crestere. Studierea Scripturilor ne va oferi strategii, astfel incat sa putem fi in alerta si, de asemenea, sa participam la indeplinirea Marii Insarcinari. Potrivit versetului 30 din Matei capitolul 24: “Atunci se va arata in cer Fiului omului si omenirea Il va vedea venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava”.

Isus Insusi, ne-a spus: “Vegheati si rugati-va!”