Abuzul, speranță și vindecare pentru cei abuzați – Paul & Liz Griffin

lei21,00

Descriere

Multi crestini poarta amprenta ranilor provocate de abuzul fizic, verbal, rasial, emotional, spiritual sau sexual. Ca urmare, viata lor este marcata de confuzie si de teama ca vor fi respinsi sau abuzati din nou. Un sentiment de vid ii face pe multi sa traiasca, din aceasta cauza, o viata fara speranta.
Daca esti afectat de urmarile vreunui abuz, indiferent de natura acestuia, cartea de fata te va ajuta sa-ti intelegi propriile tipare comportamentale si iti va explica felul in care abuzul suferit ti-a modificat raportarea la Dumnezeu si la ceilalti. Pasii practici spre obtinerea libertatii, descrisi in carte, te vor ajuta sa-ti gasesti drumul spre refacere si vindecare, redandu-ti speranta necesara pentru a depasi aceste obstacole din viata ta.
Cartea aduce cu sine, de asemenea, aspecte profunde si o intelegere de mare finete asupra acestei problematici, atat de necesare celor implicati activ in lucrarea pastorala si ii va echipa sa mijloceasca vindecarea plina de har si de dragoste pe care Dumnezeu o da oamenilor raniti si zdrobiti.