Vino, Duhule Sfânt! – D. E. Craven

lei11,00

Categorie:

Descriere

Studiul autorului, pe care tocmai il tineti in mana, se doreste a fi o provocare personala, la a-L cunoaste si a-L experimenta pe Duhul Sfant. Cartea este un studiu inspirational, de aceea ne dorim sa fie o resursa care sa ne apropie mai mult de Dumnezeu.

In Faptele Apostolilor, capitolul intai, se relateaza ultimele zile ale Domnului Isus Cristos pe acest pamant inainte de inaltarea Sa la cer. Luca spune ca aceasta perioada dintre invierea Sa si inaltarea la cer a fost de patruzeci de zile. Acest timp l-a petrecut alaturi de ucenici continuand sa-i invete. El le-a poruncit sa nu se departeze de Ierusalim, ci sa astepte promisiunea Tatalui: “Ceea ce ati auzit de la Mine cum ca Ioan v-a botezat in adevar cu apa, dar peste putine zile veti fi botezati cu Duhul Sfant”. Din Evanghelia dupa Luca se pare ca Isus i-a condus afara spre Betania, iar atunci cand El a fost luat la ceruri ei erau pe Muntele Maslinilor. Ucenicii erau curiosi daca va restaura Imparatia lui Israel, mintea lor fiind concentrate asupra aspectelor naturale. El a trebuit sa le explice ca nu e treaba lor sa cunoasca timpurile si perioadele, acestea tin de autoritatea Tatalui; si inca o data le este data Marea Insarcinare: “Ci voi veti primi o putere, cand se va cobori Duhul Sfant peste voi, si-Mi veti fi martori in Ierusalim, in toata Iudeea, in Samaria si pana la marginile pamantului”. Fapte 1/8

Dennis Craven s-a nascut in 1924, in Doncaster South Yorkshire, Marea Britanie. A pastorit mai multe biserici din Anglia, iar in tot acest timp a expus mai multe studii biblice. Acum este pensioner si multe dintre studiile lui vad lumina tiparului. Toate fondurile obtinute din publicarea cartilor sale sunt distribuite misiunii mondiale.