Urmărirea lui Dumnezeu – A. W. Tozer

lei15,00

Descriere

„Tozer a scris cartea Urmarirea lui Dumnezeu literal pe genunchi. Probabil lucrul acesta explica puterea si binecuvantarea de care a fost insotita.” David J. Fant

A.W. Tozer i-a marturisit lui Leonard Ravenhill ca l-a cautat pe Dumnezeu timp de 25 de ani fara sa-si ia concediu, iar aceasta carte este rodul a ceea ce a descoperit inima lui.
A.W. Tozer in Prefata

In aceste vremuri de intuneric general apare o raza imbucuratoare: in comunitatea crestinismului conservator se gasesc din ce in ce mai multi oameni ale caror vieti religioase sunt marcate de o foame crescanda dupa Dumnezeu Insusi. Ei tanjesc dupa realitatile spirituale si nu pot fi inselati cu simple cuvinte, nici nu pot fi multumiti cu „interpretari” corecte ale adevarului. Sunt insetati dupa Dumnezeu si nu vor fi satisfacuti pana cand nu vor bea din plin din Izvorul de Apa vie.

Cartea aceasta este o incercare modesta de a ajuta copiii flamanzi ai lui Dumnezeu, sa-L gaseasca. Nimic din ea nu este nou decat in sensul ca toate acestea sunt descoperirea facuta de inima mea, a celor mai incantatoare si mai minunate realitati spirituale. Alti oameni inaintea mea au mers mult mai departe in aceste mistere sfinte, dar, daca focul meu nu este mare, el este totusi real, si poate ca unii isi vor putea aprinde candela de la flacara lui.