Trăind biruințe spirituale – Bruce Wilkinson

lei35,00

Stoc epuizat

Descriere

DE-A LUNGUL A TREIZECI DE ANI DE LUCRARE, am vazut pe mii de fete dorinta aprinsa de a avea parte de o schimbare personala si spirituala. Am predicat pe stadioane pline de oameni care cautau acest lucru si am consiliat, unul la unul, sute de barbati si femei. Intrebarile lor au fost surprinzator de asemanatoare:

De ce nu am pasiune in viata mea spirituala?
Cum pot sa fiu mai aproape de Dumnezeu?
Mai este posibil sa imi refac casnicia?
Pot sa imi cresc copiii in asa fel incat „sa arda” pentru Dumnezeu?
De unde sa incep?

Daca te recunosti printre intrebarile acestora, atunci „Traind biruinte spirituale” este pentru tine. Ficare pagina este scrisa in mod specific pentru credinciosul care este gata sa treaca la actiune, care este gata sa aiba parte de o schimbare reala, care sa dureze toata viata.

Bazata pe principiul dinamic al celor „Trei Scaune”, aceasta carte, nu numai ca te va invita sa faci schimbari in viata ta, ci iti va arata si cum sa le faci. Cand vei ajunge la finalul ei, iti garantez ca viata ta va fi diferita, pentru ca progresul spiritual a fost intotdeauna calea cea mai buna – si cea mai completa – de a lucra a Dumnezeului iubitor.

BRUCE WILKINSON

„Intr-o perioada de declin moral, „Traind biruinte spirituale” ofera speranta si daruieste metode practice, care incurajeaza o relatie crescanda si vibranta cu Isus Hristos.”

HOWARD G. HENDRICKS -Presendinte al Centrului Crestin de Lidership, Seminarul Teologic Dallas