Tot ce ne este necesar – Karen Mitchell

lei17,50

Stoc epuizat

Descriere

Tot ce ne este necesar pentru a ne indeplini responsabilitatile crestine
Tot ce ne este necesar pentru a ne maturiza ca si crestini, a ne folosi darurile si a ne marturisi credinta se gaseste in Cristos.

Tot ce ne este necesar pentru a birui cele mai mari provocari ale vietii, Dumnezeu ne ofera prin Fiul Sau.

Tot ce ne este necesar pentru a ne indeplini responsabilitatile de crestin, invatam de la Domnul prin Cuvantul Sau.

Tot ce ne este necesar pentru a ne pregati pentru gloria viitoare, Isus ne ofera prin puterea si harul Sau.

Karen Mitchell se inspira din propria experienta de viata ca sa demonstreze ca Dumnezeu asigura crestinului tot ceea ce ii este necesar ca sa-si poata indeplini responsabilitatile chemarii sale de crestin. KAren si-a trait viata intr-o familie de predicatori; tatal ei a fost predicator, iar sotul ei este predicator. Multe dintre principiile vietii de credinta i-au fost insuflate inca din frageda copilarie, dupa care si le-a dovedit crescandu-si copiii ca si sotie de pastor. In prezent, ea impartaseste – prin intreaga-i activitate – lectiile invatate si traite.

Pe paginile acestei carti, autoarea ne marturiseste ca scrisul a fost intotdeauna pasiunea vietii sale. Timp de mai multi ani a intocmit planificari ale unor studii biblice pentru adolescenti. Mai tarziu a lucrat ca si editor al revistei FOCUS, o revista dedicata femeilor crestine. Impreuna cu Tom, sotul ei, s-au stabilit in urma cu douazeci de ani in Prescott, Arkansas, unde Tom este pastor al Bisericii Baptiste Centrale. Au impartasit sarcina de a creste doi copii, iar in 1997 au avut cinstea de a fi bunici, prin nasterea nepotelului Max.