Surprins de puterea Duhului – Dr. Jack Deere

lei28,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Ce l-a determinat pe un profesor de la un seminar teologic conservator sa isi reconsidere pozitia fata de lucrarea Duhului Sfant intr-un mod atat de radical incat a trebuit sa paraseasca acel seminar?
Cartea aceasta ne arata cum a ajuns un teolog sa creada ca semnele si minunile nu au incetat in zilele noastre. Dar, mai mult decat aceasta, cartea de fata este o apologie profunda, argumentata cu o mare maiestrie si cu o aleasa curtoazie fata de aceia care considera ca darurile supranaturale ale Duhului Sfant au incetat dupa perioada Noului Testament. Dr. Deere le este de folos crestinilor din ambele tabere ale dezbaterii, prin evidentierea capcanelor prin care lucrarea contemporana a Duhului Sfant este impiedicata.

“Acesta este cel mai convingator raspuns pe care l-am citit vreodata la obiectiile celor care spun ca darurile supranaturale, precum vindecarea si profetia, nu mai sunt active astazi. Aceasta carte este solid ancorata in Biblie si scrisa de un talentat interpret al Scripturii care cunoaste din interior obiectiile oponentilor. Daca credeti deja aceste adevaruri, cartea aceasta va va intari credinta si dragostea pentru Isus, ajutandu-va sa va feriti de abuzuri. lar daca nu credeti ca darurile mai exista si astazi, fiti pregatifi pentru a va schimba gandirea – si chiar viata!”