Și El a locuit printre noi – A. W. Tozer

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

CUVANTUL S-A FACUT TRUP SI A LOCUIT PRINTRE NOI.
..SI NOI AM PRIVIT SLAVA LUI..
IOAN 1/14

In aceasta vreme a internetului si a barelor pe seama celebritatilor, avem mult prea putine ocazii de a ne retrage din agitatia vietii cotidiene si a contempla cu adevarat tainele adanci ale lui Dumnezeu. Dar iata un asemenea gand: „Cuvantul S-a facut trup si a locuit printre noi”.
Daca aceasta concisa (dar consistenta) afirmatie a lui Ioan, ce descrie intruparea lui Dumnezeu, nu va misca, trezind in voi uimirea si veneratia, atunci ganditi-va la urmatorul lucru: cum a putut Divinitatea – cea fara de inceput si fara de sfarsit – sa treaca prapastia ce desparte ceea ce este Dumnezeu de ceea ce nu este Dumnezeu? Cum a putut infinitul sa devina finit? Cum a putut ceea ce nu are limita sa Isi impune limite? Mare e taina Intruparii!
Si El a locuit printre noi prezinta glasul Dr. Tozer intr-un mod unic – ca un mare invatator ce apreciaza natura mistica a Evangheliei dupa Ioan, ramanad totusi cu picioarele pe pamant doctrinal solid. Explicatiile sale calauzite de Duhul Sfant va vor avanta gandul spre atmosfera rarefiata a adorarii Celui care S-a facut trup pentru ca noi sa-L putem cunoaste, sa devenim ai Lui si sa ne inchinam Lui pe vecie.

A.W. Tozer a fost din 1919 pana in 1963 slujitor al Evangheliei in Alianta Crestina si Misionara, iar din 1950 pana in 1963 redactor al revistei Alliance Witness (acum Alliance Life). A scris numeroase carti, cea mai cunoscuta fiind Urmarirea lui Dumnezeu. Este de asemenea si autorul a numeroase eseuri aparute in principalele publicatii crestine ale vremii.