Secretul vieții creștine – Watchman Nee

lei16,50

Stoc epuizat

Descriere

Dorinta arzatoare a oricarui crestin adevarat este de a fi asemenea lui Isus Cristos. Fara nici o indoiala, o astfel de nazuinta sfanta este insuflata de Duhul Sfant. Caci voia vesnica a lui Dumnezeu este ca toti cei chemati de El sa fie transformati dupa chipul Fiului Sau preaiubit. Si totusi, cei mai multi crestini par a suferi de o teribila frustrare din cauza neputintei lor de a atinge acel obiectiv. Oare asa a randuit Dumnezeu sa fie sau noi nu reusim sa cunoastem si sa ne insusim ceea ce El ne-a pus la dispozitie? Multumiri fie aduse lui Dumnezeu ca El niciodata nu cheama pe cineva fara a-i da si cele necesare pentru implinirea acelei chemari. De aceea, se cuvine sa cunoastem care este secretul vietii crestine.

Adevarul este intotdeauna simplu in natura lui. Intregul secret al vietii crestine este exprimat in doua expresii simple: „In Cristos” si „Cristos in noi”.

In volumul de fata, Watchman Nee prezinta secretul vietii crestine in trei parti: „in Cristos”, „Cristos in noi” si cateva indemnuri practice. Cele cuprinse in aceasta carte sunt mesaje rostite, in principal, intre 1934-1938 in diferite orase din China. Ele sunt mai directe, mai pline de exemple si mai usor de inteles. Cartea poate fi privita ca o completare la binecunoscuta lucrare Viata crestina normala.