Pășind în umbre – Rosemary Sookhdeo

lei22,00

Stoc epuizat

Descriere

DE CE SE CONVERTESC FEMEILE LA ISLAM?
Cum se face ca in fiecare an mii de femei, inclusiv crestine, se convertesc la islam? In ce consta atractia islamului si ce putem face in aceasta privinta?

Cartea de fata intra in culisele vietilor unor femei care s-au casatorit cu musulmani sau care s-au convertit la islam din convingere si dezvaluie ce s-a intamplat cu ele. Ea descopera si analizeaza problemele si dificultatile pe care astfel de femei le intampina si arata care sunt implicatiile pe termen lung ale unor asemenea decizii. Cartea este o lectura obligatorie pentru fiecare parinte, pastor si conducator de biserica, reprezentand totodata un cadou potrivit pentru cele care sunt pe cale de a se casatori cu un musulman sau de a se converti la islam.

Rosemary Sookhdeo s-a nascut in Noua Zeelanda, unde a studiat Farmacia. A plecat in Marea Britanie pentru a studia la London School of Theology, iar ulterior a urmat cursurile teologice post-universitare la Oxford. A fost implicata peste 30 de ani in comunitatea musulmana, 23 dintre acestia in plantare de biserici si in lucrarea cu musulmanii in marginimea estica a Londrei.