Moartea și drumul spre veșnicie. Viața de dincolo de moarte – Zaharia Morar

lei30,00

Stoc epuizat

Descriere

CUVÂNT ÎNAINTE

După cum aţi putut intui deja, cartea de faţă are ca principal scop să aducă în atenţia cititorului viaţa din lumea de dincolo. Din totdeauna au existat oameni care au crezut că există viaţă după moarte, cum de altfel au fost şi sunt oameni care nu cred acest lucru. Totuşi, majoritatea oamenilor au acceptat acest adevăr şi, prin urmare. L-au căutat pe Domnul, primindu-L ca mântuitor. Bineînţeles că de cealaltă parte se găsesc cei care deşi au auzit despre Dumnezeu ca unic Salvator, dar care L-au respins. Aceştia din urmă spun, când vine vorba despre viaţa de dincolo, că va fi şi cu ei ce va fi şi cu ceilalţi şi că nimeni nu s-a întors de acolo ca să confirme existenţa ei, iar alţii chiar spun cu tărie că viaţa de dincolo nu există, că totul se termină la mormânt căci omul devine pământ pentru totdeauna.
In această carte se vorbeşte despre lumea de dincolo şi se aduc dovezi reale despre cele două locaşuri: Raiul sau locul de odihnă şi mângâiere şi Locuinţa Morţilor sau locul de chin, cuptorul aprins, plânsul şi scrâşnirea dinţilor. Moartea face parte din destinul nostru, iar ideea de moarte a preocupat mintea omenească încă de la începutul existenţei pe pământ a omului.
Apoi, această carte este rezultatul unor bătălii, aş putea spune; în timp ce am scris această carte am avut parte de multe descurajări, dar mai ales piedici. în timp ce scriam despre Balaur (Satan) şi despre Antihrist, o presiune puternică de duhuri necurate m-au atacat şi nu am mai putut scrie o perioadă. Aproape întrega perioadă în care cu ajutorul lui Dumnezeu am încercat să scriu cartea aceasta a trebuit să mă rog pentru biruinţă, ca să o pot finaliza. Drumul a fost din ce în ce mai anevoios şi presurat cu mai multe piedici; pagină cu pagină era tot mai greu. Recunosc apoi că în imele puncte acest subiect m-a depăşit în cunoştinţă, dar de fiecare dată am avut Biblia aproape. Acolo, în Biblie, am găsit sprijinul necesar pentru subiectele abordate. Este singura carte în care am aflat de fiecare dată abordate subiectele vizate. E drept că m-am folosit şi de alte cărţi din domeniu, dar Biblia a rămas temelia, cartea de căpătâi.
Citind această carte, tu, omule drag, vei fi introdus într-o lume pe care nu o cunoşti, dar despre care trebuie să ştii. Lumea în care trăim este una plină de păcat, o lume compromisă, fară teamă de Dumnezeu, o lume ce are propriile principii şi care este sortită pieirii şi focului veşnic. De ce? Pentru că toţi cei care L-au respins pe Dumnezeu şi au iubit mai mult lumea şi lucrurile din ea vor avea această soartă. Dumnezeu i-a lăsat pe aceştia în voia minţii lor blestemate, după cum arată Romani 1:28-32: „Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor. Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite. Astfel au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori, bârfitori, urători de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi, fară pricepere, călcători de cuvânt, fară dragoste firească, neînduplecaţi, fară milă. Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac”. Faptul că ai în mână această carte, deci ai posibilitatea să înţelegi ce te aşteptă după ce vei părăsi acest pământ, e un har, o dovadă a faptului că Dumnezeu vrea să fii în veşnicie cu El. Dacă tu nu ai această certitudine, poţi alege chiar azi să schimbi sensul vieţii tale, alegând astfel locul în care îţi vei petrece veşnicia.