Misterul voii lui Dumnezeu – Charles R. Swindoll

lei30,00

Stoc epuizat

Descriere

„Nu cred ca am intalnit vreodata pe cineva care sa nu se fi framantat cu dorinta de a cunoaste voia lui Dumnezeu. Problema este ca aceasta framantare implica, 
cel mai adesea, multa confuzie si ingrijorare.“ – Chuck Swindoll

Multi oameni cred ca, daca ar putea afla cumva acea directie unica planificata pentru viata lor, ar trece prin viata fara nici un efort. Dar viata nu este asa. Probabil ca factorul cel mai rastalmacit in descoperirea voii lui Dumnezeu este gandul ca, daca as descoperi lucrul acesta, framantarile ar inceta, intrebarile s-ar termina, as avea toate raspunsurile si as trai fericit de atunci incolo. Dar realitatea nu este asa.

Oare inseamna aceasta ca voia lui Dumnezeu trebuie sa ramana opaca pentru noi, ca trebuie sa bajbaim impleticindu-ne prin viata fara nici o sansa de a sti ce vrea El pentru noi? „Nicidecum“, spune Chuck Swindoll.

In aceasta carte deschizatoare de drumuri noi, Swindoll ne invita sa ne alaturam lui intr-o cautare spirituala. „Eu cred ca voia lui Dumnezeu pentru noi in viata aceasta nu este un obiectiv alb-negru menit sa ne conduca la o destinatie stabilita aici pe pamant, ci voia lui Dumnezeu se refera la calatoria in sine … si ceea ce are importanta pentru El in vietile noastre.“

Misterul voii lui Dumnezeu este intesata cu idei practice, umor si povestiri de neuitat care demistifica, limpezesc si linistesc mintea.

Charles R. Swindoll este Pastor senior al Bisericii Stonebriar din Frisco, Texas. Este de asemenea presedintele Seminarului Teologic Dallas si al programului radiofonic Insight for Living (Sfaturi pentru viata). Dr. Swindoll este un scriitor prolific, autor a peste douazeci si cinci de carti, intre care Moise, Iosif, Estera, David, Incepe acolo unde esti si Rade din nou. Modul in care aplica Biblia in viata de fiecare zi face ca adevarurile lui Dumnezeu sa fie o realitate pentru oamenii care sufera. Dr. Swindoll si sotia sa, Cynthia, locuiesc in Dallas, Texas.