Mesajul pierdut al lui Isus – Steve Chalke & Alan Mann

lei24,00

Descriere

Cartea este inradacinata in eruditie, dar stilul ei clar si viguros o face accesibila oricui si tuturor. Mesajul ei este direct si captivant: Isus din Nazaret a fost mult mai provocator la vremea Lui si ramane mult mai relevant pentru vremea noastra decat am indrazni sa credem.
Rev. N.T. Wright, Episcop de Durham

Prea adesea mesajul pe care il auzim este influentat mai mult de cultura in care traim decat de mesajul radical, transformator de vieti si decisiv, pe care l-a adus Isus celor care traiau in Palestina in urma cu aproape doua mii de ani. Cat de bine Il cunoastem intr-adevar pe Isus si cat de bine Ii intelegem mesajul? Cei mai multi dintre noi suntem destul de siguri ca l-am inteles principiile de baza. Dar daca ele sunt principiile noastre de baza si nu ale Lui?

In aceasta carte profunda – si in acelasi timp tulburatoare, captivanta, provocatoare si inspiratoare – Steve Chalke ne invita la autoexaminare si la o redescoperire a naturii lui Isus si a Imparatiei lui Dumnezeu. Dandu-ne la o parte lentilele culturale, Chalke ni-l arata pe Isus prin ochii primului secol si ne dezvaluie cat de mult ne-am indepartat de Evanghelia Sa revolutionara.
Chemarea radicala a lui Cristos de a transforma lumea razbate tare si raspicat. Aceasta este o lectura necesara pentru oricine doreste sa vorbeasca epocii noastre intr-un mod relevant.