Isus învingătorul demonilor – Daniel Mureșan

lei22,00

Categorie:

Descriere

Isus Invingatorul Demonilor – Daniel Muresan

Inainte de a folosi sangele Mielului in lupta impotriva diavolului, trebuie sa-l folosim proaspat in relatia noastra cu Dumnezeu. Sfintenia de ieri nu ne ajuta in lupta spirituala de azi.
Accentul in recuperarea sufletelor care s-au departat de Domnul trebuie sa cada nu doar pe munca de convingere, adica pe dimensiunea umana, ci si pe lupta spirituala impotriva duhurilor care au amagit aceste suflete, adica pe dimensiunea supranatuala a problemei.
Atunci cand luptatorul spiritual inainteaza impotriva diavolului si spune „in Numele Domnului Isus Hristos, iti poruncesc sa pleci de la omul acesta!”, el trebuie sa stie ce inseamna Acest Nume pentru diavol si sa rosteasca astfel de cuvinte nu ca pe o formula magica, ci sa le rosteasca prin credinta.
Cel putin unele dintre infrangerile noastre in lupta spirituala impotriva duhurilor intunericului, se datoreaza lipsei postului atatea disciplina spirituala personala cat si ca arma duhovniceasca pe care sa o incingem in lupta impotriva acestor duhuri.
Lupta spirituala impotriva duhurilor intunericului nu e o joaca, iar ravna fara pricepere ne poate conduce la situatia in care din pretinsi salvatori sa devenim reale victime.
Prin natura si implicatiile Evangheliei, demonstrarea acesteia este o necesitate. Natura Evangheliei este una divina iar implicatiile acesteia sunt supranaturale si au de-a face cu distrugerea lucrarilor diavolului care sunt si ele supranaturale.

Daniel Muresan locuieste in Brasov, slujeste ca pastor si, impreuna cu sotia lui, este binecuvantat cu sase copii si sase nepoti. Cu ajutorul Domnului, a mai publicat: Inima si mainile pastorului (2013), Orfanii lui Dumnezeu (2015), Vindecarile divine (2016), Duhule vino! (2018), Profilul robului lui Hristos: mijlocitor si profet (2019), Suferinta impreuna cu Evanghelia (2020).