În căutarea călăuzirii – Dallas Willard

lei30,00

Stoc epuizat

Descriere

DUMNEZEU MI-A VORBIT..
DUHUL A VORBIT INIMII MELE..
DUMNEZEU MI-A REVELAT IDEEA ACEASTA…

A fi aproape de Dumnezeu inseamna a conversa cu El – a-I spune ce este in inima noastra prin rugaciunile pe care I le adresam si a auzi si a intelege ce ne spune El noua. A doua parte a conversatiei noastre cu Domnul este deosebit de importanta, insa in acelasi timp foarte dificila. Cum putem sa auzim vocea Lui? Cum putem fi siguri ca ceea ce credem ca auzim nu este pur si simplu vocea subconstientului nostru? Ce rol indeplineste Biblia in acest proces? Si ce se intampla daca nu ne este clar ce ne spune Dumnezeu?

Cunoscutul autor Dallas Willard spune ca este important sa ne concentram nu atat asupra unor actiuni si decizii individuale, cat mai degraba asupra unei relatii personale cu Creatorul nostru. In aceasta lucrare clasica a sa, autorul ne invata cum sa auzim clar vocea lui Dumnezeu si cum sa dezvoltam un parteneriat strans cu El, in timp ce lucram pentru Imparatia Lui.

Willard ne incurajeaza prin argumente elocvente sa auzim vocea lui Dumnezeu si apoi sa-I raspundem si sa ascultam de El. Cartea aceasta aduce multa incurajare si intelegere in privinta calauzirii lui Dumnezeu in viata noastra de zi cu zi.
Ted W. Engstrom, presedinte emerit al organizatiei Wolrd Vision

Este cea mai buna carte despre calauzirea divina pe care am citit-o vreodata. O recomand cu toata caldura.
Richard Foster, autor al cartii Celebration of Discipline

Putine carti m-au motivat mai mult ca aceasta. Indemn pe orce credincos sa o citeasca… asumandu-si toate riscurile implicate.
Bill Hybles, autor al cartii Too Busy not to pray

Dallas Willard este profesor de filozofie la University of Southern California. Dintre celelalte carti ale sale, mentionam Innoirea inimii, The Divine Conspiracy si The Spirit of the Disciplines.