Împărăția care a răsturnat lumea – David Bercot

lei18,00

Stoc epuizat

Descriere

Ce ati raspunde daca cineva v-ar intreba care era tema predicilor lui Isus? Nevoia omului de mantuire? Dragostea lui Dumnezeu? Nasterea din nou?

Desigur Isus a vorbit despre toate aceste adevaruri esentiale, dar niciunul dintre aceste adevaruri nu era tema invataturii Lui. Tema mesajului lui Isus a fost Imparatia lui Dumnezeu. Oriunde mergea, El predica despre Imparatia lui Dumnezeu.

Ironia este ca mesajul Imparatiei lui Dumnezeu lipseste aproape in totalitate din evanghelia predicata in zilele noastre. Ca urmare, multi crestini nu inteleg ca Imparatia lui Dumnezeu este o realitate prezentata pe pamant. De fapt, nici macar nu stiu ce este. In consecinta niciodata nu se predau Imparatiei lui Dumnezeu dupa cum ne cere Hristos.

In cartea Imparatia care a rasturnat lumea, David Bercot ne prezinta invataturile lui Isus despre Imparatia lui Dumnezeu – invataturi care de prea multe ori sunt uitate. Bercot descrie noile legi radicale ale Imparatiei si valorile rasturante. In Imparatia lui Hristos nu este loc pentru un crestinism superficial, pentru ca aceasta Imparatie a rasturnat lumea din punct de vedere istoric.

Imparatia care a rasturnat lumea va va misca in profunzime si va va motiva sa umblati mai aproape de Hristos.