Har curajos – Gayle Haggard

lei25,00

Descriere

”Nu cunosc pe nimeni mai potrivit sa ne invete despre har.” Ruth Graham

VORBIM DESPRE HAR, DAR STIM NOI CU ADEVARAT CE ESTE HARUL?

De la o varsta frageda, multi dintre noi suntem invatati in biserica sau la scoala dumincala despre harul lui DUmnezeu. Cantam despre el. Ne rugam sa-l primim. Spunem altora despre el. Si suntem tentati sa credem ca harul este partea cea mai usoara a credintei crestine.

Dar Gayle Haggard scoate in evidenta in aceasta carte, intr-un mod elocvent, ca pana cand vietile noatre si vietile celor dragi noua nu atarna de firul de ata al harului lui Dumnezeu, nu stim cu adevarat cat de minunat este harul Sau.

Harul incearca insasi esenta caracterulu nostru si descopera adevaratul nostru crez despre Dumnezeu, despre noi insine si despre altii. Cand ne confruntam cu situatii care solicita har, intelegem curand ca a oferi har nu este asa de usor pe cat s-ar parea.

Cartea Har curajos exploreaza puterea extraordinara si adancimea harului. Dupa lecturarea acestei carti vei vedea oamenii si lumea intr-o lumina cu totul diferita. Viata ta va fi transformata.

Gayle Haggard este vorbitoare, confederentiara si se ocupa de lucrarea cu femeile in biserica St. James din Colorado Springs. Conduce lucrarea Women Belong si se dedica impartasirii sperantei si harului care au intarit-o pe ea in ceasul greu. Gayle este autoarea cartilor Why I Stayed si A life embraced: a hopeful guide for the pastor`s wife. Ea si sotul ei locuiesc in Colorado.