Există speranță – Cameron Cole

lei30,00

12 adevăruri care mângâie, susțin și răscumpără în tragedie

Descriere

Exista speranta – marturii

12 adevaruri care mangaie. sustin si rascumpara in tragedie

In timpul celui mai cumplit cosmar al meu – cand am coborat intr-o vale intunecoasa si coplesitor de trista – Duhul Sfant mi-a adus aminte de adevarurile care mi-au mangaiat sufletul si mi-au sprijinit intreaga viata.

Dupa moartea subita a baietelului lor la varsta frageda de trei ani, Cameron Cole si sotia lui si-au lipit tot mai mult inima de Domnul Hristos descoperind doisprezece adevaruri biblice de necontestat – adevaruri care au devenit barca lor de salvare din mijlocul unei dureri teribile. Ca unul care a trecut pe drumul tragediei, Cole exprima aceste adevaruri intr-un mod usor de inteles, tocmai pentru a oferi speranta si mangaiere oricui trebuie sa parcurga astazi acelasi drum al tragediei.

Povestile asemanatoare cu cea a lui Cole ne arata care este drumul vrednic de urmat in ciuda celor mai mari temeri pe care le-am putea avea. Aceasta carte ofera modalitati practice de a gasi speranta, fara a ne simti umiliti, indiferent ce furtuni vor veni.
Jay and Katherine Wolf, Fondatori, HOPE HEALS

Evanghelia harului lui Dumnezeu este mai frumoasa si mai plauzibila pentru mine de cand am citit cartea lui Cameron. Abia astept sa impartasesc aceasta poveste, aceste lacrimi dureroase si aceasta bucurie profunda.
Scotty Ward Smith, Pastor Emerit, Christ Community Church, Franklin, Tennessee

Aceasta carte ofera atat de mult sprijin si ajutor, nu doar pentru ca este plina de speranta, ci pentru ca este umana. Sunt uimit de felul in care Cole sustine o marturie atat de convingatoare despre harul lui Dumnezeu in mijlocul celor mai grele momente si sunt nerabdator sa ofer aceasta carte celor care, la fel ca Iov, se intreaba daca mai exista Dumnezeu.
Jen Pollock Michael, autor al Teach Us To Want si Keeping Place