Dumnezeu pe mut – Pete Greig

lei29,00

Stoc epuizat

Descriere

CE FACI CAND DUMNEZEU TACE SI NU PRIMESTI RASPUNS LA RUGACIUNI?

Inspirat de durerea luptei sotiei sale pentru viata, dar si de bucuria de a vedea cum miscarea de rugaciune fondata de ei atinge viata atat de multor oameni, Pete Greig se lupta cu latura intunecata a rugaciunii si iese din aceasta lupta cu un mesaj obtinut cu greu – un mesaj de speranta, de mangaiere si de incurajare biblica profunda pentru cei care sufera in tacere.

Daca suferi si te inrebi “Unde este Dumnezeu?”, “De ce mi s-a intamplat tocmai mie?” si “De ce nu primesc raspuns la rugaciuni”, cartea aceasta este pentru tine..
Pete Craig

Pete Greig a scris o carte extraordinar de sincera. Cateva carti despre rugaciune au jucat un rol atat de important in viata mea, incat simt ca a meritat sa le citesc pe celelalte ca sa gasesc aceste nestemate. Cartile la care ma gandesc sunt Prayer (Rugaciunea), scrisa de Richard Foster, sau Letters to Malcom (Scrisori catre Malcom) de C.S. Lewis. Cartea pe care o tii in mana este cel mai recent titlu pe care l-am trecut pe aceasta lista.
Brian McLaren

Pete Greig este director al programelor de rugaciune de la Biserica Holy Trinity din Brompton, Londra, si unul dintre liderii si fondatorii organizatiei 24-7 Prayer (Rugaciune 24-7), o organizatie caritabila care s-a dezvoltat neasteptat, de la o singura “camera de rugaciune” zi si noapte, la o comunitate crestina interdenominationala internationala dedicata rugaciunii si misiunii.