Autoritate în rugăciune. Cum să ne rugăm cu putere și scop – Dutch Sheets

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

Sa ne rugam cu putere si scop

CINE RASPUNDE?

Aceasta intrebare sta la baza tuturor conflictelor de pe pamant. Dutch Sheets le reaminteste credinciosilor ca Dumnezeu este raspunzator si ca El intentioneaza ca oamenii Lui sa fie biruitori. Tu nu trebuie sa permiti pacatului, Satanei sau circumstantelor vietii sa te tina departe de promisiunile uimitoare ale lui Dumnezeu. Cartea “Autoritate in rugaciune” iti arata cum poti sa beneficiezi de pe urma promisiunilor lui Dumnezeu si sa-ti schimbi lumea prin rugaciune.

“In aceasta carte, Dutch Sheets scoate la iveala un lucru pe care majoritatea dintre noi il vom recunoaste fara greutate, si anume ca o buna parte din timpul in care ne rugam, ne rugam ca niste neputinciosi! Cu mult inainte de a ajunge la sfarsitul cartii, m-am hotarat ca nu o sa ma mai rog ca un invins – ci ca un biruitor! Sunt multumitor pentru aceasta uriasa imbunatatire a vietii mele de rugaciune si stiu ca veti fi la fel de captivati ca si mine, cand veti citi Autoritate in rugaciune. -C. Peter Wagner Leadership Institute.

Traim in vremuri periculoase! Parintii vigilenti, pastorii sau politicienii sunt constienti de faptul ca scopurile lui Dumnezeu pentru vietile lor vor fi o provocare continua. Rugaciunea cu autoritate este o parte necesara a armurii prin care vor domni. Dutch Sheets face mai mult decat sa scrie un manual despre rugaciunea eficienta, el transforma experientele si cunostintele acumulate pe tot parcursul vietii sale in principii de baza ale unei rugaciuni de mare impact. Am inceput sa folosesc conceptele dezvaluite in aceata carte, care conduc la victorii spirituale, chiar din ziua in care am citit-o. Rezultatele pe care le-am avut au fost uimitoare – si ale voastre vor fi la fel. – Harry Jackson Jr.