Promite-mi – Cathy Gohlke

lei45,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

O poveste incarcata de emotii, plasata in vremuri tulburi ce seamana asa de bine cu ale noastre.
Plecarea Titanicului in calatoria sa peste ocean trebuia sa fie un motiv de bucurie pentru familiile pasagerilor. Acestia purtau cu ei speranta unei vieti mai bune. Totusi, pentru Annie Allen, era una dintre cele mai triste zile si tanjea dupa momentul in care fratele ei, Owen, avea sa o cheme in America. Si, din pacate, asta nu avea cum sa se intample inainte ca el sa-si fi facut un oarecare rost.
In timp ce Annie se straduieste sa faca fata provocarilor vietii din Anglia, Michael, baiatul salvat din naufragiu de catre Owen, munceste in New Jersey pentru a pune pe picioare afacerea familiei la care prietenul lui visase dintotdeauna. Pe cand Annie incepea sa depaseasca furia pe care o nutrea pentru Michael, intre cei doi prinde radacini o prietenie timida, ca mai apoi aceasta sa infloreasca in ceva la care niciunul nu s-ar fi asteptat.
Legati de o promisiune, dar luptandu-se cu circumstante dincolo de puterile lor, Michael si Annie viseaza la ziua in care se vor vedea. Chiar cand Michael strange bani suficienti pentru biletul ei, Primul Razboi Mondial izbucneste in Europa. Cand scrisorile lui Annie se opresc misterios, Michael risca totul pentru pentru a o gasi pe femeia pe care ajunsese sa o iubeasca.

„Splendid. Una dintre cele mai bune – dacă nu cele mai puternice – cărți pe care le-am citit vreodată”. 
JULIE LESSMAN, autoarea cărții A heart revealed

„O poveste a speranțelor pierdute și regăsite, a viselor ofilite și renăscute, care înflorește cu căldură și forță lină într-o ilustrare neprețuită a harului nemeritat”.
SIRI MITCHELL, autoarea cărții A heart most worthy