Fuga – Connilyn Cossette

lei39,00

Fuga vol. 1 – Seria “Cetati de scapare”

 

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Desi Israelul si-a gasit, oarecum, pacea, Moriyah si-o cauta inca pe a ei. In incercarea de a evita dispretul comunitatii, si-a petrecut ultimii sapte ani ascunzandu-se sub un val de care nu se desparte niciodata. Sub acoperitoarea aceasta, isi ascunde obrazul insemnat cu semnul zeilor cananiti, o amintire rusinoasa a captivitatii ei din Ierihon si o garantie a faptului ca niciun barbat nu va dori sa se casatoreasca cu ea.

Sperantele ii renasc atunci cand tatal ei gaseste un barbat vaduv, cu doi baieti care au nevoie de o mama, dispus sa o ia de nevasta. Dar din momentul in care au fost prezentati unul altuia, lucrurile degenereaza fulgerator, ajungandu-se la o adevarata tragedie. In urma unei crime, Moriyah se vede nevoita sa fuga pentru a-si salva viata. In timp ce cauta siguranta intr-una dintre noile cetati de scapare ale levitilor, se gaseste complet nepregatita pentru pericolele carora va trebui sa le faca fata si pentru dusmanii – dar si aliatii neasteptati – cu care se va intalni pe drum.

CONNILYN COSSETTE este autoarea seriei Iesiti din Egipt publicata in Romania de Editura Gramma.ro. Romanele ei au castigat, de-a lungul timpului, o serie de premii printre care Christy Award si Carol Award. Nimic nu-i face mai mare placere decat sa sape in lumea antica si bogata a Bibliei si sa descopere comorile ingropate ale harului care-L pun in lumina pe Hristos Domnul. Locuieste in partea de sud a Dallasului cu sotul ei si cu cei doi copii minunati care ii umplu zilele cu bucurie, inspiratie si voie buna.