Divin – Karen Kingsbury

lei29,00

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

La rascruce de drumuri in viata ei, o singura putere a eliberat-o pe Mary si i-a oferit o viata de dragoste si speranta. O putere ce nu putea fi decat divina.

Mary Madison a fost un copil care a trait orori inimaginabile, o tanara pe care societatea ar fi vrut sa o dea uitarii. O putere divina a eliberat-o pe Mary, pentru a aduce un mesaj transformator de speranta si dragoste femeilor maltratate si abuzate ce traiesc in tenebrele capitalei natiunii. Mary este o femeie educata, o femeie rascumparata, o voce puternica in Washington, D.C. — atat in opinia elitei politice, cat si a celorlalte femei ca ea. Dar ea are un trecut rusinos din perspectiva societatii. Experientele prin care a trecut au produs in ea o teama paralizanta, necredinciosie, dependenta de droguri si promiscuitate. La rascruce de drumuri in viata ei, o singura putere a eliberat-o pe Mary si i-a oferit o viata de dragoste si speranta. O putere ce nu putea fi decat divina. Bunica lui Mary, Peggy Madison, si-a petrecut viata rugandu-se pentru nepoata ei. Peggy se tine cu tarie de convingerea ca Dumnezeu are un plan special pentru Mary. Emma Johnson, o tanara mama care cauta sa scape dintr-o relatie abuziva, se intreaba daca mai exista speranta pentru ea si fetitele ei. Se simte disperata, zdrobita si neiubita, asa ca este tentata sa comita un gest necugetat. Dar Mary Madison ii prezinta cea mai extraordinara dragoste posibila, o dragoste mai mare decat si-ar fi imaginat oricare dintre ele.

Karen Kingsbury este o autoare crestina cu mare succes la public in Statele Unite. A scris aproape 40 de carti, tiparite in peste 5 milioane de exemplare. Datorita romanelor ei care vorbesc despre vieti transformate, Karen a devenit una dintre romancie-rele preferate ale natiunii. Karen si sotul ei, Don, locuiesc in partea de nord-vest a Statelor Unite ale Americii, impreuna cu cei sase copii ai lor, dintre care trei sunt adoptati din Haiti.