Flori de cactus – Petru Lascău

lei17,00

Descriere

Un texan bogat a dorit să-i facă un cadou foarte frumos mamei sale de ziua ei. Intr-un magazin cu animale de casă a pus ochii pe un papagal foarte frumos, dar şi deosebit de scump.
— De ce costă papagalul acesta douăzeci de mii de dolari? Cu ce e mai deosebit decât ceilalţi? a întrebat omul.
— Papagalul acesta este special pentru că ştie să spună: Tatăl nostru, Psalmul 23 şi 1 Corinteni 13.
— O să fie un cadou extraordinar pentru mama mea singură şi bătrână. Ii va aduce multă mângâiere, mai ales că poate cita textele ei preferate din Scriptură, a spus texanul. Şi l-a cumpărat.
A trimis cadoul printr-un curier special.
La câteva zile a sunat-o pe mama să vadă dacă i-a plăcut cadoul.
—Mamă, cum ţi-a plăcut pasărea pe care ţi-am trimis-o?
—A fost delicioasă. Mai ales că a ieşit o supă extraordinară pe ea! – a spus mama fericită.

Când am decis să public această modestă colecţie de povestiri, întâmplări şi relatări de fapte reale, pe care le-am folosit în predicile mele, am făcut-o cu sincera năzuinţă de a le face bine şi cititorilor mei, aşa cum mi-au făcut şi mie. Sunt conştient însă că nu toată lumea le va înţelege şi aprecia rostul. Pentru unii vor avea soarta papagalului din povestirea de mai sus.

Petru Lascău este autorul volumelor: Paşi spre lumină, Biserica in asediu, Semnătura iubirii, Lupta cu somnul, Intre zâmbet şi suspin, Familiile patriarhilor, Risipitorii, Familia între zâmbet şi suspin, Apostolii Domnului Isus, Memoriile lui Eutih, Jurnalul lui Ion Pocăitul, In răcoarea dimineţii, Mâhnit de împietrirea inimii lor.
Petru Lascău locuieşte împreună cu soţia sa Rodica, cu cei trei băieţi căsătoriţi şi şase nepoţi, în Phoenix, Arizona.