Secretele Coranului – Don Richardson

lei29,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Secretele Coranului

Stiti ce spune, de fapt, Coranul?
Este oare adevarat ceea ce auzim despre islam la buletinele de stiri? Este oare Coranul, cartea sfanta a musulmanilor, o carte a pacii sau o carte a razboiului? Ce stiti despre religia care va intrece, curand, iudaismul, considerat cea de-a doua mare religie din America? Oare exista o strategie islamica pentru suprematie mondiala sau doar o sperietoare? Cei mai multi oameni prefera sa ocoleasca aceste intrebari critice cu generalitati precum „o religie este o religie si atat” si o lasa balta. Cartea aceasta este diferita. Don Richardson ne pune la dispozitie un studiu obiectiv, inteligibil si minutios al Coranului. Prezentand dovezi concrete, Secretele Coranului ne dezvaluie continutul cartii sfinte a islamului bazat pe ceea ce spune efectiv. Este o carte mult asteptata de care avem atata nevoie in ziua de azi!

„Secretele Coranului, scrisa de unul dintre cei mai respectati misionari din zilele noastre, este o carte de actualitate adresata tuturor iubitorilor de adevar… Cartea aceasta le va descoperi crestinilor si liderilor de pretutindeni adevarul despre religia islamica si va evidentia nevoia imperioasa de a raspandi Evanghelia printre musulmani.”
Waleed Nassar, presedinte, Great Commision Ministries International

„E drept ca un obstacol major in calea evanghelizarii oamenilor nemantuiti din intreaga lume de azi este puterea spirituala din spatele islamului, numita Allah. Primul pas spre inlantuirea acestei «fiinte puternice» este sa intelegem ce se ascunde dedesubt. Nu stiu un alt punct de pornire mai bun decat impresionanta carte Secretele Coranului.”
C. Peter Wagner, rector, Wagner Leadership Institute