Manualul misionarului contemporan – Marjorie A. Collins

lei30,00

Stoc epuizat

Descriere

Publicat anterior sub titlul Manual pentru candidatii acceptati la misiune, materialul de fata a fost editat si actualizat, incluzand informatii noi, pentru a acoperi experienta de pe campul de misiune, pensionarea, precum si pregatirea si instruirea misionarului. Materialul cuprins in acest volum reprezinta o sursa de mare pret pentru cursurile misionare, o unealta folositoare pentru agentiile misionare, un manual de referinta pentru liderii departamentului misionar al bisericilor locale si o carte recomandata tuturor celor interesati de misiune si de misionari.

“Numerosi oameni ii sunt deja indatorati autoarei pentru cartile despre viata Misionara. In aceasta ultima carte, fiecare capitol abordeaza un aspect specific al sarcinii unui misionar, incepand de la etapele primare ale candidaturii, pana la retragerea de pe campul de misiune.
Ralph Winter, Centrul American pt Misiune Mondiala

MARJORIE A. COLLINS si-a luat masterul in teologie si misiune la Colegiul Biblic Providence-Barrington si si-a continuat studiile la Columbia Graduate School of Bible and Missions. A slujit timp de patru ani ca Misionara in Pakistan, alaturi de organizatia International Christian Fellowship, a fost timp de opt ani responsabila de departamentul personalului lucrarii World Radio Missionary Fellowship, precum si directoare si secretara a departamentului de realtii cu publicul, din cadrul organizatiei OCEAN Inc. (program menit sa vina in sprijinul asistentelor medicale de pe campul de misiune). A scris cincisprezece carti si peste noua sute de articole pe teme legate si de educatia crestina.