Jurnalul unui turneu de misiune în inima Siberiei – Daniel Sepciuc

lei27,00

Categorii: ,

Descriere

In cartea „Jurnalul unui turneu de misiune în inima Siberiei” este consemnată meticulos activitatea echipei de fraţi care au slujit în Siberia, acţiune descrisă de fratele Daniel Sepciuc prin cuvinte ce evidenţiază admiraţia şi uimirea faţă de felul minunat în care se manifestă puterea lui Dumnezeu. Pe fratele Daniel îl cunosc datorită implicării Misiunii Agape, la care el este lider, în zona aridă a Olteniei, unde prin evanghelizări şi acte de binefacere, împreună cu zeci de fraţi români din Londra au contribuit la coborârea ploii binecuvântate a Duhului Sfânt peste pământul secetos din această parte a României.
Parcurgând această carte am observat cu claritate că dragostea lui Dumnezeu este singura care poate schimba vieţile oamenilor în zona extrem de friguroasă a Siberiei. Citind cu atenţie acest jurnal vom ajunge în final să-L binecuvântăm pe Dumnezeul nostru pentru cinstea pe care El o acordă copiilor Săi de fi lucrători împreună cu El. Recomand cu încredere lectura acestui material tuturor credincioşilor.

— Victor Tudorache, pastoral Bisericii Penticostale Maranata din Piteşti şi preşedintele Comunităţii Penticostale Oltenia-Argeş

“Am fost martor la tot ce s-a scris in aceasta carte. Se merita sa o citeşti.”

— Cornel Nistor – pastor al Bisericii Penticostale Române Betleem Londra

Pentru o misiune specială ai nevoie de chemare şi curaj, dar pentru un final victorios ai nevoie de călăuzirea lui Dumnezeu. Aceste două lucruri pot fi cunoscute prin lectura acestei cărţi. Se poate observa într-un mod uimitor cum Dumnezeu face lucrurile imposibile să devină posibile! Aceasta este cartea ce poate aduce un nou început!

— Florin Vatamaniuc, manager al Editurii Comori Alese şi coordonator al cursului de misiune Kairos şi al cursului Focus Business – din perspectivă creştină.