Fugi, băiete, fugi! – Nicky Cruz & Jamie Buckingham

lei32,00

Categorii: ,

Descriere

O carte despre:
– schimbarea personala a lui Nicky Cruz
– reactia lui la violenta tinerilor din ziua de azi
– planul de actiune pentru parintii nelinistiti

Copiii duri si bandele nu sunt dezbateri din trecut. Violenta exista in familii, in scolile noastre, in comunitatile noastre si in mass-media.
Cisteste povestea lui Nicky Cruz, un tiran al unei bande vicioase din orasul New York. El era un hot, un bandit experimentat si un criminal obisnuit cu violenta de pe strada – toate acestea inainte sa implineasca 18 ani.
„Fugi, baiete, fugi!” este marturia dramatica a bataliei lui disperate impotriva drogurilor, a alcoolismului si a anturajului violent in care traia.
„Fugi, baiete, fugi!”, povestea lui Nicky Cruz, este o poveste remarcabila. Are toate elementele unei tragedii – violenta, intriga – plus cel mai important ingredient dintre toate: puterea Evangheliei lui Isus Cristos. – Billy Graham
„Fugi, baiete, fugi!” este o poveste cutremuratoare! Mii de tineri nenorociti au citit aceasta poveste si si-au predat vietile lui Cristos. Speranta mea este ca cei care vor citi aceasta cartea sa ajunga sa-l cunoasca pe Cristosul care a schimbat goliciunea si nelinistea inimii lui Nicky Cruz si a facut din el o legenda crestina a timpurilor sale.
Jamie Buckingham

Nicky Cruz si alte mii ca si el sunt nu doar exemple vii ale dragostei pline de credinciosie a Bunului Pastor, ci si semne ale timpurilor pe care ar fi biine sa nu omitem sa le intelegem. Ei sunt un semn incurajator ca Dumnezeu actioneaza cu putere si in vremea noastra astfel incat nu ar trebui sa ne fie teama sa declaram cu indrazneala Evanghelia la toata lumea.
Edward D. O’Connor