Dorie, fata pe care nu o iubea nimeni – Doris VanStone, Erwin W. Lutzer

lei17,00

Stoc epuizat

Descriere

“Cineva a spus ca atunci cand nu-ti ramane nimic decat Dumnezeu, iti vei da seama ca Dumnezeu iti este indeajuns. Dumnezeu ramasese de partea mea cand nimeni altcineva nu ma dorea; El nu avea sa ma paraseasca acum. Dumnezeu trebuia sa vindece rana emotionala pe care o suferisem”.

In copilarie, Dorie a fost respinsa de mama ei, trimisa la un orfelinat unde era batuta in mod regulat de directoarea orfelinatului, apoi, batuta intruna si in mod chinuitor de parintii adoptivi si i se spunea zilnic ca este urata si antipatica. Dorie nu a cunoscut dragostea pana cand un grup de studenti de la un colegiu au vizitat orfelinatul si i-au spus ca Dumnezeu o iubea. Cand a acceptat acea dragoste, viata ei a inceput sa se schimbe.

Dorie este o poveste emotionanta si adevarata a ceea ce poate face dragostea lui Dumnezeu in viata unui om. Doris VanStone ii poarta pe cititori prin anii grei ai copilariei ei, in anii extraordinari petrecuti ca misionara impreuna cu sotul ei in tribul Dani din Noua Guinee.

Odata cu cresterea numarului de nasteri nelegitime, cu inregistrarea unui numar tot mai mare de divorturi si cu cresterea inspaimantatoare a numarului de abuzuri asupra copiilor, aceasta poveste ne aminteste ca dragostea, iertarea si harul lui Dumnezeu sunt mai mari decat suferinta si tristetea umane.