Contrabandist pentru Dumnezeu – Fratele Andreas, John & Elizabeth Sherill

lei36,00

Stoc epuizat

Descriere

In copilarie, Andreas visa sa devina spion sub acoperire, in spatele liniilor inamicului. Devenit barbat matur, s-a trezit lucrand sub acoperire pentru Dumnezeu. Misiunea sa era presarata cu nenumarate pericole, era finantata prin credinta si era sustinuta de miracole.

I se spusese ca este cu neputinta sa le fie de folos crestinilor din spatele Cortinei de Fier, insa Andreas stia ca pentru Dumnezeu nimic nu era prea greu. In fata granitei, “inchise”, el a rostit Rugaciunea Constrabandistului lui Dumnezeu: “Doamne, in bagaj am Scripturi pe care vreau sa le duc copiilor Tai de peste granita. Cand erai pe pamant, Tu ai deschis ochii orbilor. Acum, Te rog orbeste ochii care vad. Nu lasa vamesii sa vada acele lucruri pe care Tu nu doresti sa le vada.” Si nu le-au vazut. Mereu si mereu.

Timp de 35 de ani, povestea vietii Fratelui Andreas a inspirat milioane de oameni sa iasa din zona lor de confort si sa pasesca in aventuri ale credintei. Intamplarile aproape incredibile traite de acest tanar muncitor dintr-o fabrica olandeza sunt marturia calauzirii pas cu pas si a purtarii de grija de la un ceas la altul pe care Dumnnezeu poate sa le ofere tuturor celor care sunt gata sa raspunda chemarii Lui.

Departe de a se fi terminat, actualele aventuri ale lui Andreas sunt si mai fascinante. In editia actuala revizuita, continand un prolog si epilog nou, vedem cum continua in noul mileniu povestea lucrurii incepute de Andreas, in societatile “inchise” ale Islamului.