Ape vindecătoare – Nancy Rue & Stephen Arterburn

lei32,00

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Cand viata pare sa conspire impotriva ta, unde gasesti curajul de a te scufunda in ape vindecatoare?

Cand se uita in oglinda, Lucia Coffey nu vede decat obezitate si esec. Cand se uita la sora ei, Sonia, o vede zvelta si plina de success. Cand se uita la Dumnezeu, vede ca dragostea divina pare a nu fi impartita egal. Toata viata ei, Lucia si-a rezolvat problema daruindu-se ingrijirii celor care pareau sa merite mai mult decat ea bunatatea lui Dumnezeu si alimentandu-si visurile pe care tot ea le-a ingropat de vii.

Dar cand tragedia ii loveste familia, Lucia il intalneste pe Sullivan Crisp, indiscutabil un psiholog neobisnuit, care incearca el insusi sa se impace cu propriul lui trecut dureros. Impreuna cei doi formeaza o alianta pentru a-I tine impreuna pe membrii familiei Luciei si, pe parcurs si oarecum cu neincredere, amandoi isi inmoaie picioarele in apele vindecarii. Cu pasi sovaielnici, ei intra tot mai adanc in apa, fortificand o prietenie neobisnuita si sapand tot mai adanc pentru a gasi curajul de a face fata pericolului care-i paste si care poate ori sa-i traga in adanc… ori sa le aduca aminte ce inseamna sa dansezi pe valuri.

Prin conferinte si difuzarea de material cu continut specific, organizatia Women of Faith (Femeile credintei) impartaseste mesajul credintei cu milioane de femei de pe intreg cuprinsul Statelor Unite. Cand un roman este recomandat de Women of Faith, poti fi sigura ca te vei bucura de experienta unei lecture care iti va aprinde imaginatia sit e va inspira in viata de credinta. In fiecare an, Women of Faith allege un roman care exemplifica cel mai bine bucuriile, luptele si realitatile din viata unei femei. Ape vindecatoare are onoarea deosebita de a fi fost ales de catre Women of Faith in 2009 drept romanul anului.