Dragoste, acceptare și iertare – Jerry Cook & Stanley C. Baldwin

lei24,00

Stoc epuizat

Descriere

Cum poate biserica sa fie o forta care aduce vindecare lumii?

Crestinii trebuie sa inteleaga cine trebuie sa fie ei, membrii bisericii, in aceasta lume a suferintelor: oameni rascumparati, plini de Duhul Sfant si pregatiti pentru a sluji nevoilor tuturor oamenilor in Numele lui Isus. Acest concept despre biserica va influenta toate aspectele vietii bisericii, de la preidicile pastorilor la proiectarea cladirilor. Va duce la transferarea lucrarii din mainile “profesionistilor” in mainile tuturor membrilor. Acesti lucratori isi vor asuma slujirea, isi vor recunoaste propria lor stare si isi vor da seama ca pot iubi, pot accepta si ii pot ierta pe toti oamenii din jur care sufera, intinzand inaintea lor “covorul rosu” al ospitalitatii in comunitatea lor. Dragoste, acceptare si iertare este o carte plina de speranta si utila pentru toti: pastori, lucratorii, taximetristi, muncitori, functionari, manageri, pentru toti cei care vor sa aiba o conceptie biblica despre lucrarea bisericii.

Ca pastor tanar, Cartea Dragoste, acceptare si iertare m-a ajutat sa pun temelia perspective mele despre viata si lucrarea crestina. Cartea ramane esentiala pentru toti conducatorii crestini si pentru toti crestinii flamanzi dupa o cunoastere biblica a vietii.
Wayne Cordeiro

Cartea lui Jerry Cook este un ajutor nepretuit pentru trezirea bisericii la formarea de ucenici asa cum a fost practicata ea in timpul scrierii Noului Testament. El ne vorbeste nu doar despre studierea Scripturii (care este necesara), ci si despre pregatirea trupului local al Bisericii pentru o lucareare care sa aiba impact in lume.
Jack Hayford

Jerry Cook a devenit în 1965 pastorul principal al bisericii East Hill din Gresham, statul Oregon, (în zona metropolitană a Portlandului). Perspectiva lui despre rolul bisericii în lume a ajutat biserica să crească de la o mână de oameni la peste 4.500 de participanţi la serviciile religioase. Biserica East Hill continuă să crească şi să fie influentă.
După 19 ani la biserica East Hill, familia Cook s-a mutat la Kirkland, statul Washington (în zona oraşului Seattle), unde Jerry a fost pastor asociat la biserica Eastside Foursquare.

Jerry a absolvit Seattle Pacific University (BA) şi Fuller Theological Seminary (M. Div.). De asemenea, are titlurile de Doctor of Divinity de la Life Pacific College din Los Angeles, statul California şi de la Pacific Life College in Canada. El şi soţia lui, Barbara, au primit Medallion Award de la Seattle Pacific University ca recunoaştere a succeselor lor.