Formarea de ucenici transformă biserica – Greg Ogden

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

Multi conducatori ai bisericii, care doresc din toata inima sa vada crestere in biserica lor, cauta ultimele strategii de evanghelizare sau vor sa invete cum sa organizeze servicii cat mai atragatoare pentru cei ce-L cauta pe Dumnezeu.
Totusi, lipsa cresterii s-ar putea sa nu fie cauzata de lipsa preocuparii pentru castigarea sufletelor, ci de faptul ca nu reusim sa facem ucenici din oamenii pe care ii avem deja in biserica.

Greg Ogden abordeaza nevoia formarii de ucenici in biserica locala si readuce in atentia noastra metoda lui Isus de a transforma vieti investind intr-un numar restrans de oameni. Ogden isi prezinta viziunea pentru transformarea ucenicilor, cat si a procesului formarii lor, aratand cum poate deveni un proces care se reia cu fiecare generatie.

Greg Ogden a zguduit serios lumea multora dintre noi atunci cand a scris The New Reformation. Acum ne dovedeste cat de urgenta este porunca formarii de ucenici si ne prezinta cu claritate cum poate fi aplicata. Citeste, dar te previn ca iti asumi riscul de a fi transformat
John Ortberg

Ogden prezinta nivelul urmator la care trebuie sa urce crestinismul american, trecand de la sublinierea exclusiva a proclamarii la o demonstratie plina de forta si de claritate. Este cu adevarat o carte foarte importanta.
Bob Buford

Plina de conceptii bune, utile si biblice… Aceasta lucrare este mai biblica si mai convingatoare decat toate celelalte pe care le-am citit.

Robert Weber

Greg Ogden este pastor executiv responsabil de formarea de ucenici la Christ Church din Oak Brook, Illinois. inainte de aceasta slujba a fost director academic al programul de doctorat in lucrarea crestina la Fuller Theological Seminary din Pasadena, California. Este autorul materialului de formare de ucenici Discipleship Essentials (Viata ta in Cristos, in romana, publicata la editura Noua Speranta), lucrare din care s-au vandut peste 100.000 de exemplare..