De ce avem nevoie de grupurile mici? – C. J. Mahaney

lei20,00

Descriere

Vrei sa atingi cat mai rapid maturitatea crestina? Grupurile mici ofera contextul ideal pentru a experimenta mantuirea impreuna cu altii. Insa nu toate grupurile sunt create in mod egal. Aici intervine diferenta… multi au luat in considerare modul de functionare a grupurilor mici, insa putini au descoperit motivul existentei grupurilor mici. „De ce avem nevoie de grupurile mici?” a fost creat in mod special atat pentru membrii acestor grupuri, cat si pentru liderii lor. Insumand mai mult de 95 de ani de experienta pastorala, autorii impartasesc o sumedenie de idei si principii practice care vor ajuta grupul tau sa atinga potentialul sau maxim.

C.J. Mahaney conduce echipa de pastorire Sovereign Grace Ministries in misiunea acesteia de a fonda si sustine biserici locale, slujind si ca pastor principal al Bisericii Covenant Life din Gaithersburg, Maryland. Este de asemenea vorbitor frecvent la conferintele in domeniu, a lucrat in echipa de autori si editare a patru carti din seria Pursuit of Godliness si este autorul volumului The Cross-Centered Life (Multnomah)

„Grupurile mici sau grupurile de partasie nu sunt o inventie moderna sau o metoda importanta, ci le gasim in Scripturi exemplificate de Isus si mai apoi de apostoli si de primii crestini, care se intalneau in Templu, dar si in case, in grupuri de acest gen. Ele nu inlocuiesc serviciile divine sau predicarea, dimpotriva, ajuta credinciosul si biserica sa creasca mai serios, mai intens si mai rapid, fiindca ele asigura un cadru personal de interactiune cu Dumnezeu si cu ceilalti crestini. Fiindca am trait aceste adevaruri din plin, recomand din toata inma aceasta carte si va incurajez sa va integrati intr-un grup mic sau sa incepeti o lucrare de grupuri mici in bisericile dumneavoastra. Va fi cel mai potrivit cadru de crestere, protectie si ajutor in viata crestina”.
Cristian Barbosu – Pastorul Bisericii „Metanoia” Arad