Conducerea spirituală – J. Oswald Sanders

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

Tanar pastor fiind, cartea lui J. Oswald Sanders, “Conducerea spirituala”, a fost cea dintai carte pe care am citit-o si care mi-a orientat atentia asupra subiectului conducerii. Ea m-a lansat de mai bine de treizeci de ani in aventura invatarii pastorilor si laicilor despre principiile conducerii. Nicio carte nu se compara cu aceasta in ce priveste maniera in care mi-a influentat viata.

— JOHN C. MAXWELL, autor, vorbitor si fondator al INJOY Group

“Conducerea spirituala” ar trebui sa fie tovarasul permanent al fiecarui pastor aflat in slujba Mantuitorului. Cel mai util aspect al cartii este accentul ei care nu subliniaza metodele, ci caracterul, pasiunea si evlavia. O recitesc adeseori pentru a capta din nou perspectiva fundamentala asupra rolului meu si am facut-o cadou intregii echipe de conducere din biserica.

— JOHN MACARTHUR, pastor-invatator, Grace Community Church

CINE ASPIRA LA CONDUCERE ARE O AMBITIE ONORABILA.
1 Timotei 3:1, [NEB, trad. lit.]

Nevoia bisericii de astazi de a avea conducatori inzestrati si vigurosi este imperioasa. Timpurile pe care le traim fac necesara slujirea activa a unor barbati si femei calauziti de Dumnezeu si dedicati lui Isus Cristos. Tiparita in mai mult de 750000 de exemplare, “Conducerea spirituala” se remarca drept o carte clasica eficienta pentru dezvoltarea unor asemenea conducatori. In aceste pagini, J. Oswald Sanders prezinta principiile cheie ale conducerii atat in domeniul temporal, cat si in cel spiritual, ilustrandu-si ideile atat pe baza Scripturii, cat si pe baza biografiilor unor oameni remarcabili ai lui Dumnezeu (Moise, Neemia, Pavel, David Livingstone, Charles Spurgeon si altii). El sustine ca pana si calitatile naturale de conducere sunt inzestrari divine si nu pot ajunge la gradul maxim de eficacitate decat atunci cand sunt folosite pentru gloria lui Dumnezeu. Temele abordate includ:

> Pretul conducerii
> Calitatile si criteriile de evaluare ale conducerii
> Responsabilitarile conducerii
> Arta multiplicarii conducatorilor
> Testele conducerii
> Conditia suprema a conducerii

Aceasta editie include pentru prima data o sectiune “Pentru reflectie” si un ghid de studiu pentru facilitarea cresterii, conceput special pentru a spori utilitatea cartii “Conducerea spirituala” ca instrument pentru pregatirea generatiilor viitoare.

J. Oswald Sanders a fost director consultant al Overseas Missionary Fellowship si a desfasurat o lucrare de predicare internationala. El a fost onorat cu Ordinul Imperiului Britanic pentru slujire crestina si scriere teologica. Printre multele sale carti se numara “The Incomparable Christ” (Inegalabilul Cristos), “Spiritual Discipleship” (Ucenicizarea spirituala) si “Spiritual Maturity” (Maturitatea spirituals).