Busola creștinului – Les Wheeldon

lei35,00

Stoc epuizat

Descriere

Tinand cont de cresterea exploziva a numarului de biserici de case, in zilele noastre, precum si de accelerarea ritmului de plantare a bisericilor, publicarea cartii Busola crestinului vine, intr-adevar, la momentul potrivit.

Autorul a produs un manual de studiu foarte usor de citit, care va fi o incurajare extraordinara si un ajutor deosebit pentru cei care sunt pionieri in evanghelizare, in plantarea de biserici si in lucrarea de pregatire a liderilor.

Busola crestinului este o resursa foarte practica si folositoare pentru invatatura biblica sanatoasa, de care pot beneficia atat crestinii maturi, cat si cei proaspat convertiti, in ceea ce privestea umblarea lor personala cu Domnul, studiul Cuvantului si pregatirea mesajelor pentru facerea de ucenici ai lui Isus Cristos.
Rev. John Elliot

Rev. Les este un predicator si invatat biblic haruit. Psiunea lui pentru misiunea globala este o dedicare de o viata. El a scris o carte excelenta pentru a-i echipa si pregati pe plantatorii de biserici si pe lucratorii Evangheliei.
Wee Tiong Howe