Adevărata comunitate – Jerry Bridges

lei25,00

Stoc epuizat

Descriere

Părtăşia credincioşilor înseamnă mai mult decât o discuţie la cafea după programul de biserică. În vremurile Noului Testament, părtăşia biblică – sau koinonia – avea semnificaţii variate, inclusiv relaţie de legământ, parteneriat în Evanghelie, comuniune cu Dumnezeu şi cu alţii şi dăruirea de bunuri pământeşti.

În Adevărata comunitate, Jerry Bridges te ghidează în înţelegerea termenului koinonia şi a implicaţiilor sale pentru biserica de azi. Ghidul de discuţii care este structurat pentru fiecare capitol în parte îţi va fi util în a-ţi face o idee mai clară cum ar trebui să arate comunitatea creştină în secolul al XXI-lea. Vei dobândi o nouă apreciere pentru părtăşie, biserică şi ceea ce a intenţionat Dumnezeu să fie trupul lui Cristos.

Jerry Bridges a fost un bine cunoscut autor şi vorbitor. A fost un autor prolific, ale cărui cărţi s-au vândut în peste 3,5 milioane de exemplare, mai multe titluri fiind traduse şi publicate într-o mulţime de limbi. Jerry a slujit în Mişcarea Navigatorilor mai bine de 60 de ani. A trecut la Domnul în primăvara anului 2016, lăsându-şi în urmă soţia, Jane, doi copii căsătoriţi şi şapte nepoţi.

Cu o precizie care-L onorează pe Dumnezeu și respectă Scripturile, Jerry Bridges îl însoțește pe cititor într-o întâlnire bogată, benefică și convingătoare cu unele adevăruri adesea ignorate. Sunt foarte mulțumitor pentru prezentarea vindecătoare și utilă a domnului Bridges.
— Rev. Joseph V. Novenson, Pastor senior, Lookout Mountain Presbyterian Church, Lookout Mountain, TN

Duhul Sfânt i-a dat lui Jerry Bridges darul de a fi în stare să explice și să aplice adevărul biblic cu o claritate și o simplitate neobișnuită. Pastorii, diaconii și liderii de grupuri mici vor beneficia în mod special de lecturarea acestei cărți, găsind ajutor concret pentru a-și îndruma bisericile în procesul de a deveni comunități care-L reflectă pe Cristos și sunt ancorate în Evanghelie. Întrebările din ghid adaugă o valoare suplimentară pentru cei care folosesc această carte într-un context de grup.
— Larry E. McCall, Pastor, Christ s Covenant Church, Winona Lake, IN

Ca pastor al unei biserici mici, dar în creștere, sunt foarte recunoscător pentru cartea aceasta. Părtășia spirituală, așa cum este descrisă și recomandată de Jerry Bridges, îi ia pe oamenii care sunt spectatori în biserică și-i transformă în participanți activi în trupul lui Cristos. Adevărata comunitate va face parte din pachetul de cărți pe care-l oferim fiecărui nou membru al congregației noastre!
— Dr. John Yenchko, Pastor, Norh Shore Community Church, Oyster Bay, NY