24 de modalități de a-ți îmbunătăți predarea – Kenneth O. Gangel

lei18,00

Stoc epuizat

Descriere

Imbogateste-ti predarea prin noi metode

Invatatorii adevarului biblic trebuie sa aleaga cu atentie metodele adecvate elevilor lor pentru ca intotdeauna clasele difera in interes, abilitate mentala si capacitate de concentrare. Educatorii care doresc sa fie intr-adevar eficienti vor cauta mai multe modalitati de a le mentine atentia.
In aceasta carte, dr Kenneth Gangel, considerat un expert in predarea eficienta a Cuvantului lui Dumnezeu la toate varstele, ne prezinta intr-un mod usor de itneles 24 de modalitati diferite in prezentarea lectiilor. Metodele sugerate aici te vor ajuta sa predai lectii cat mai pline de viata.

Dr. Kenneth O. Gangel este profesor si presedinte al Departamentului de Educatie Crestina la Dallas Theological Seminary. A absolvit Taylor University, Grace Theological Seminary si Concordia Seminary. Dr Gangel a obtinut un doctorat in administratie universitara de la Universitatea Statului Missouri. El a scris mai multe articole si carti, printre care Unwrap Your Spiritual Gifts si The Church Education Handbook. Dr Gangel este casatorit si este tatal a doi copii.